Båtkapell

från Kapelltvätt

Båtkapell skyddar effektivt mot väder och vind men inte utan att det blir smutsigt. För att bibehålla kapellets livslängd rekommenderar vi att du lämnar in det för kapelltvätt minst en gång om året. Lämna in ditt båtkapell till Dalbo-Tvätten i Växjö så kommer ditt kapell att hålla i många år framöver. Vi tvättar, lagar, impregnerar och byter fönster på ditt kapell inför kommande båtsäsong. Tveka inte att kontakta oss för att boka en tid för kapelltvätt.

Pris på kapelltvätt

Vi tvättar och impregnerar ditt kapell från 2500 kr
Vi ombesörjer lagning och fönsterbyte av ditt kapell – kostnad tillkommer.

Din båt förtjänar ett rent kapell

Ett rent och fint kapell höjer båtens värde och ökar trivseln ombord. Dalbo-Tvätten i Växjö har lång erfarenhet av kapelltvätt och strävar alltid att erbjuda tjänster av högsta kvalitet. Vi både tvättar, lagar, impregnerar och byter fönster på ditt kapell. Vill du ha ett rent och tätt kapell till din båt så ska du kontakta Dalbo-Tvätten för att boka en tid redan idag. Din båt är värd ett helt och rent båtkapellkapell!

Dalbo-Tvätten – vi tar hand om ditt kapell

Dalbo-Tvätten i Växjö har lång erfarenhet av kapelltvätt och erbjuder inlämningsställen i Alvesta, Moheda, Tingsryd. Vi är ett familjedrivet företag som alltid har som målsättning att erbjuda tjänster av högsta kvalité och med personlig service. Alla moment som sker med din tvätt utförs på plats och av kunnig personal.

Välkommen till Dalbo-Tvätten – vi tar hand om ditt båtkapell!

Kemtvätt

Vi kemtvättar i Sensene, ett miljövänligt val.

Vattentvätt

Vi vattentvättar med svanenmärkta tvättmedel, ett miljövänligt val.

Matt- & Möbeltvätt

Lämna din matta hos oss för proffesionell tvätt eller hyr vår matt- och möbeltvätt och gör det själv.

Inlämningsställen

Vi finns för dig i flera städer. Leverans varje vecka.

Hos oss får du högsta kvalitet & service. All tvätt sker på plats utan onödiga transporter.