Industritvätt

Industritvätt

Arbetskläder utsätts ofta för tuffa miljöer och dagliga påfrestningar. Därför är det viktigt med regelbunden tvätt för att öka livslängden på plaggen. Vänd dig till Dalbo-Tvätten i Växjö! Vi erbjuder industritvätt för både privatkund och företag i Alvesta och Växjö med omnejd. När du lämnar in tvätten till oss kan du känna dig trygg med att dina arbetskläder blir rena och hela igen. Låt oss hjälpa dig med din industritvätt så du får tid över till annat!

Tvättjänster av hög kvalité

Inom industri- och företagstvätt erbjuder vi tvätt av allt från sockar, underställ, skjortor till arbetsjackor och overaller. Vi tittar dagligen på olika tvättråd för att kunna avgöra vilken behandling som passar bäst. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster för att uppnå bästa tänkbara tvättresultat. För att underlättar för dig som företagare kan vi även hämta och leverera tvätten så att du kan fokusera på annat. Detta kan vi självklart anpassa efter era förutsättningar och önskemål!

Vi tar hand om din industritvätt

Vi är ett familjedrivet företag som alltid har som målsättning att erbjuda tjänster av högsta kvalité och med personlig service. Hos oss möts du av serviceinriktad personal i en lugn atmosfär. Alla moment som sker med din tvätt utförs på plats och av kunnig personal. Det gör att vi vid behov har möjlighet att leverera din industritvätt samma dag.

Kontakta oss för att lämna in din tvätt

Dalbo-Tvätten i Växjö har lång erfarenhet av industritvätt och erbjuder inlämningsställen i Alvesta, Moheda, Tingsryd. Välkommen att kontakta Dalbo-Tvätten i Växjö för att lämna in dina arbetskläder för industritvätt.

Kemtvätt

Vi kemtvättar i Sensene, ett miljövänligt val.

Vattentvätt

Vi vattentvättar med svanenmärkta tvättmedel, ett miljövänligt val.

Matt- & Möbeltvätt

Lämna din matta hos oss för proffesionell tvätt eller hyr vår matt- och möbeltvätt och gör det själv.

Inlämningsställen

Vi finns för dig i flera städer. Leverans varje vecka.

Hos oss får du högsta kvalitet & service. All tvätt sker på plats utan onödiga transporter.