Mattvätt & Möbeltvätt

Mattvätt & Möbeltvätt

För att din matta ska hålla sig fräsch i många år är det viktigt att lämna in den för en mattvätt emellanåt. Lämna in din matta till Dalbo-Tvätten i Växjö, vi utför både vatten, kem och plantvätt. När du lämnar in din matta till oss kan du känna dig trygg i att den är i erfarna händer. Vi tar varsam och omsorgsfullt emot varje beställning med målsättning att uppfylla dina önskemål som kund. Låt oss hjälpa dig med en mattvätt som rengör din matta in i minsta detalj.

Mattvätt av högsta kvalité

Med vårt breda utbud av tjänster kan vi tvätta alla typer av textiler med professionella metoder. Vi börjar alltid med att gå igenom och kontrollera din matta noggrant. Vi noterar defekter och missfärgningar för att kunna avgöra vilken tvättmetod som är mest lämplig för din matta. Känn dig trygg med att våra medarbetare tar han om din matta omsorgsfullt och noggrant.

Pris på mattvätt: fr. 110 kr/kg (Tvätt i tvättmaskin ger rutavdrag)

Dalbo-Tvätten – vi tar hand om din matta

Vi är ett familjedrivet företag som alltid har som målsättning att erbjuda tjänster av högsta kvalité och med personlig service. Alla moment som sker med din tvätt utförs på plats och av kunnig personal. Detta gör att vi vid behov har möjlighet att leverera din tvätt samma dag! Visste du att du även kan hyra vår matt och möbel-maskin? Vi hyr ut vår maskin inklusive schampo för 600kr/dygn eller 700kr för en hel helg.

Kontakta oss för att boka en tid

Dalbo-Tvätten i Växjö har lång erfarenhet av mattvätt och erbjuder inlämningsställen i Alvesta, Moheda,Tingsryd och Ronneby. Välkommen att kontakta Dalbo-Tvätten i Växjö för att boka en tid för mattvätt.

Kemtvätt

Vi kemtvättar i Sensene, ett miljövänligt val.

Vattentvätt

Vi vattentvättar med svanenmärkta tvättmedel, ett miljövänligt val.

Matt- & Möbeltvätt

Lämna din matta hos oss för proffesionell tvätt eller hyr vår matt- och möbeltvätt och gör det själv.

Inlämningsställen

Vi finns för dig i flera städer. Leverans varje vecka.

Hos oss får du högsta kvalitet & service. All tvätt sker på plats utan onödiga transporter.