Kemtvätt

Kemtvätt

Det finns en mängd material som kan vara svåra att tvätta själv och behöver därför lämnas in för kemtvätt. Hos Dalbo-Tvätten i Växjö möts du av serviceinriktad personal i en lugn atmosfär. Vi kemtvättar mängder av olika material, allt från enkla slipsar till avancerade brudklänningar. Bor du inte i Växjö? Lugn, vi har inlämningsställen i Alvesta, Moheda, Tingsryd och Ronneby. Låt oss hjälpa dig med din kemtvätt – kontakta oss för att lämna in din tvätt redan idag.

4Vi behandlar plaggen varsamt

Siden, ull, mocka och skinn är material som behöver en särskilt skonsam tvätt för att materialet ska vara lika fint efter tvätten. Därför rekommenderar vi att ni lämnar in plaggen till oss för kemtvätt. Alla moment som sker med din tvätt utförs på plats och av kunnig personal. Detta gör att vi vid behov har möjlighet att leverera din tvätt samma dag!

Prisexempel

  • Kostym 410: –
  • Kavaj 300: –
  • Byxa 260: –
  • Aftonklänning fr. 470: Här kan du få rutavdrag
  • Brudklänning fr. 1600: Här kan du få rutavdrag
  • Rock/Kappa, ylle 440:-
  • Dunjacka 440:- Här kan du få rutavdrag

Vi tar hand om din kemtvätt

Dalbo-Tvätten erbjuder kemtvätt av högsta kvalité och med ett rent resultat. Vi börjar alltid med att gå igenom och kontrollera dina kläder noggrant. Vi noterar defekter och missfärgningar för att kunna avgöra vilken tvättmetod som är mest lämplig. Känn dig trygg med att våra medarbetare tar han om dina kläder omsorgsfullt och noggrant.

Kontakta oss för att lämna in din tvätt

Dalbo-Tvätten i Växjö har lång erfarenhet av olika tvättmetoder och erbjuder även inlämningsställen i Alvesta, Moheda, Tingsryd och Ronneby. Välkommen att kontakta Dalbo-Tvätten i Växjö för att lämna in dina plagg till kemtvätt.

Kemtvätt

Vi kemtvättar i Sensene, ett miljövänligt val.

Vattentvätt

Vi vattentvättar med svanenmärkta tvättmedel, ett miljövänligt val.

Matt- & Möbeltvätt

Lämna din matta hos oss för proffesionell tvätt eller hyr vår matt- och möbeltvätt och gör det själv.

Inlämningsställen

Vi finns för dig i flera städer. Leverans varje vecka.

Hos oss får du högsta kvalitet & service. All tvätt sker på plats utan onödiga transporter.